Hopp til innhold
Image

Om Nes Bygdeservice AS

Nes Bygdeservice SA er et samvirkeforetak som består av gårdbrukere og andre selvstendig næringsdrivende fra Nes.

Siden starten i 2001 har Nes Bygdeservice utviklet seg til en bedrift som utfører mange oppgaver for det offentlige, bedrifter samt private kunder. Vi leverer i dag et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Vikartjeneste for bedrifter i hektiske perioder er et område som vokser hvert år. Vi har dyktige og stabile arbeidsfolk og er fleksible. Dette er noe av årsaken til den gode veksten vi har hatt. Vaktmestertjenester i offentlig sektor, bedrifter, borettslag og for private er også ett marked som vi tilbyr gode og fleksible løsninger rundt.

Trefelling av vanskeligstilte trær i private hager og parkanlegg. Dette i sammen med skogrydding har etter hvert blitt en av våre spesialiteter. Vi har de siste årene ryddet kraftlinjer for strømleverandørene og har oppdrag for Veidekke og Mesta. Vi har også utført rydding av skog og kratt langs veier.

Et område som vi ser en klar vekst i er behov for hjelp til privatpersoner. Det være seg rengjøring i hus/leiligheter, rydding, flytting, hagearbeid, maling, beising, følge til lege/tannlege, tilsyn og varehandel osv.

Stikk gjerne innom!

Vi holder til i Årnes Næringssenter, adressen er Seterstøavg. 2C, 2150 Årnes. 

Avdeling Kongsvinger/Odal

Vår avdeling Kongsvinger/Odal har kontor midt i sentrum av Skarnes. Besøksadresse er: 

Nes Bygdeservice SA, Stasjonsvn. 16 - 2100 Skarnes. (Kontoret er kun tidvis bemannet).