Hopp til innhold

Flytting og rydding

Å flytte kan være en tung og tidkrevende jobb. Vi følger din flytteprosess fra A til Å, alt etter ditt behov. Vi kan gjøre hele eller deler av jobben for deg; demontering, pakking, vasking, lagring, rydding og bortkjøring.

Les mer om flytting og rydding

Gravstell

Nes Bygdeservice utfører gravstell på kirkegårder i Nes, Odal og Kongsvinger. Vi kan ta hele jobben (planting, vanning, jordfornyelse og luking) gjennom hele sesongen, eller vi kan gjøre deler av jobben.

Les mer om gravstell

Hagearbeid

Vi tilbyr det aller meste av hagearbeid.

Les mer om hagearbeid

Håndverkertjenester og graving

Nes Bygdeservice utfører små og mellomstore håndverkertjenester som for eksempel snekring, maling, muring og graving. Vi har egen snekker med fagkompetanse.

Les mer om håndverkertjenester og graving

Minnesamvær

Mange velger å avslutte en begravelse med et minnesamvær. Her kan familie og venner dele sorg, glede og minner, og det kan være rom for personlige hilsener og taler.

Les mer om minnesamvær

Minirenseanlegg

Har du mottatt pålegg fra kommunen om oppgradering av ditt minirenseanlegg? I samarbeid med to ledende leverandører i dette markedet, Biovac og Kingspan, leverer Nes Bygdeservice komplette anlegg for hytter og hus.

Les mer om minirenseanlegg

Renhold og flyttevask

Nes Bygdeservice SA er sertifisert renholdsbedrift. Vi utfører både fast daglig renhold etter avtalt frekvens og hovedrengjøring som for eksempel julevask og vårrengjøring, flyttevask, vindusvask og fasadevask av hus.

Les mer om renhold og flyttevask

Vintervedlikehold

Vi i Nes Bygdeservice er stolt av å ha en betydelig oppdragsmengde når det gjelder snørydding, skraping og strøing i vårt distrikt. Vi tar små og store oppdrag, for private, borettslag og kommuner, i Nes, Odal og Kongsvinger.

Les mer om vintervedlikehold

Trefelling og stubbefjerning

Er du lei av manglende utsikt, eller har du store, gamle trær du er redd skal velte og gjøre skade? Har trærne vokst seg for store og lagt eiendommen din i skygge?

Les mer om trefelling og stubbefjerning

Utleie av arbeidskraft

Nes Bygdeservice har mye kompetanse, og leier stadig ut maskinførere, truckførere i diverse klasser, grunnarbeidere og annet mannskap til Bygg & anleggssektoren.

Les mer om utleie av arbeidskraft

Vaktmestertjenester og vedlikehold

Mange sameier og borettslag har oppdaget det for lengst; det er lurt å la et eksternt firma ha ansvar for jevnlig tilsyn og vedlikehold. Nes Bygdeservice har fast avtale med en rekke sameier og borettslag i Nes, Odal og Kongsvinger.

Les mer om vaktmestertjenester