Hopp til innhold

Hjemkjøring av varer

Vi tilbyr nå tjenesten hjemkjøring av varer. 

Les mer om hjemkjøring

Gravstell

Nes Bygdeservice utfører gravstell på kirkegårder i Nes, Odal og Kongsvinger. Vi kan ta hele jobben (planting, vanning, jordfornyelse og luking) gjennom hele sesongen, eller vi kan gjøre deler av jobben.

Les mer om gravstell

Hagearbeid

Vi tilbyr det aller meste av hagearbeid.

Les mer om hagearbeid

Trygghet og trivsel i hverdagen

Nes Bygdeservice tilbyr et bredt spekter av omsorgstjenester. Vi «håndplukker» rett person til rett jobb. Alle våre medarbeidere har taushetsplikt.

Les mer om omsorgstjenester

Minirenseanlegg

Har du mottatt pålegg fra kommunen om oppgradering av ditt minirenseanlegg? I samarbeid med to ledende leverandører i dette markedet, Biovac og Kingspan, leverer Nes Bygdeservice komplette anlegg for hytter og hus.

Les mer om minirenseanlegg

Minnesamvær

Mange velger å avslutte en begravelse med et minnesamvær. Her kan familie og venner dele sorg, glede og minner, og det kan være rom for personlige hilsener og taler.

Les mer om minnesamvær

Renhold, rydding og flytting

Nes Bygdeservice SA er sertifisert renholdsbedrift. Vi tar alle typer renhold, på fast eller sporadisk basis. Vi tar også på oss rydding og flytteoppdrag.

Les mer om renhold, rydding og flytting

Trefelling og stubbefjerning

Er du lei av manglende utsikt, eller har du store, gamle trær du er redd skal velte og gjøre skade? Har trærne vokst seg for store og lagt eiendommen din i skygge?

Les mer om trefelling og stubbefjerning

Vaktmestertjenester og vedlikehold

Mange sameier og borettslag har oppdaget det for lengst; det er lurt å la et eksternt firma ha ansvar for jevnlig tilsyn og vedlikehold. Nes Bygdeservice har fast avtale med en rekke sameier og borettslag i Nes, Odal og Kongsvinger.

Les mer om vaktmestertjenester

Vintervedlikehold

Vi i Nes Bygdeservice er stolt av å ha en betydelig oppdragsmengde når det gjelder snørydding, skraping og strøing i vårt distrikt. Vi tar små og store oppdrag, for private, borettslag og kommuner, i Nes, Odal og Kongsvinger.

Les mer om vintervedlikehold